POISTOT (HO 19.11.2015)


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Lauantai 2011-04-16 - N:o 1270
Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys
101 ilmoitusta Ilmoita ilmaiseksi!
Arkisto 2000- 2010: Huhtikuun keskellä. Linkit!

HS-gallup-puoskarointi jatkuu.
Ministeri Häkämies ja merirosvot
Siittimen palautus Rakveressa ETV
TOMAHAWK-OHJUS, Sasi
Greek PM seeks to shore up faith ... Guardian
Sunnuntaina 2011-04-10 livenä, ainakin mielessä: Pariisi - Cherbourg - München - Lontoo - Tallinna (?) - Reykjavik - Lahti - Tartto.
Sunnuntaina 2011-04-10 livenä, ainakin mielessä: Pariisi - Cherbourg - München - Lontoo - Tallinna (?) - Reykjavik - Lahti - Tartto.
Kuvat ottojärjestyksessä klo 10:32- 21:46. Selitystä kaipaa ehkä sarveton sarvikuono, josta museon edustaja kertoi sarvettomuuden johtuvan siitä vanhasta uskomuksesta, että niillä, sarvilla oli kohottava vaikutus ja jauhoa myytiin hyvään hintaan ennenkuin nykyaikainen lääketiede pystyi samaan! Pertti Manninen.

Business European debt crisis
Greek PM seeks to shore up faith in recovery from debt crisis
• More cuts and privatisation in 'roadmap' for stricken Greece
• Economist Nouriel Rubini insists default is inevitable

Helena Smith Athens guardian.co.uk, Friday 15 April 2011 19.24 BST

With the Greek economy pounded by international markets, predictions of a sovereign default growing daily and his own parliamentarians riveted by dissent, prime minister George Papandreou attempted to steer the country out of worsening fiscal crisis by announcing a "road map" to recovery.
Nearly a year after debt-stricken Athens was rescued by eurozone nations and the IMF with the biggest bailout in history, the leader pledged further budget cuts and an unprecedented €50bn (£44bn) privatisation drive to rejuvenate Greece's dire financial health.

"Today we are presenting the basic guidelines of a roadmap that will lead us from the Greece of crisis to the Greece of creativity," he said in a keynote speech. "The plan will be completed and enriched in the coming weeks." But while Papandreou also promised a root-and-branch "restructuring" of the EU state, the deficit-cutting drive did little to allay concerns that Athens is coursing towards default. Instead, it appeared to reinforce fears that Greece is on the brink of being unable to manage its ever-expanding debt in an environment that, politically and economically, has become increasingly explosive.

Nouriel Rubini, the world renowned economist, has insisted that it was not a question of "if" but "when" the country defaults on a public debt projected to reach 159% of GDP by 2012. "The issue of Greece is not whether there will be debt restructuring, but when it will be done," said Roubini who earned the moniker of Dr Doom after predicting the global financial crisis.
http://www.guardian.co.uk/business/2011/apr/15/greek-debt-crisis-papandreou-speech

Greek prime minister George Papandreou delivers his speech to parliament pledging to "restructure" the country.
Photograph: Louisa Gouliamaki/AFP/Getty Images

Mielipide, eduskuntavaaliehdokkaat 4/10/2011

MIKSI ELÄKEIKÄISETKIN PYRKIVÄT EDUSKUNTAAN?

Suurta hämmästystä herättää ainakin minussa se, että jo vuosikaudet eläkkeellä olleet ihmiset ovat edelleen ehdokkaina eduskuntaan. Samoin se, että jo eduskunnasta täyden eläkkeen ansainneet ovat edelleen ehdokkaina tulevissa vaaleissa. Tosin poikkeuksiakin on, Tästä mm. hyvänä esimerkkinä on Janina Andersson, joka osaa jättää eduskunnan jopa ennen aikojaan. Samoin monet demariedusjat, kuten Matti Ahde, Raimo Kallio ja Antti Kalliomäki, ja mm persu Raimo Wistbacka, Samoin kuin vas Esko. Juhani Tennilä, jotka katsovat, että tämä työ on tullut tehdyksi.

Millä saataisiin nämä “maailmanparantajat” pois eduskunnasta, kun he itse eivät osaa sitä jättää ja tehdä tilaa nuoremmille? Sen me voimme tehdä yksin sillä, että emme yksinkertaisesti äänestä näitä “fossiileita” meitä sinne enään edustamaan. Samalla me teemme tilaa nuoremmille, jotka saavat tilaisuuden näyttää kyntensä, miten asioita hoidetaan. Ovathan nämä “fossiilit”sen jo jo meille näyttäneet, miten ainakaan ei tulisi asioita hoitaa. Eli päätöksenteko on vaihteeksi meillä.

Nyt pitäisi äänestäjien panna jokin roti sille, minllaisessa ikähaarukassa pitäisi heidän edokkaansa olevan, kun äänestämään mennään. Tämä olisi tärkeä puolueidenkin huomata, kun ehdokkaita asettavat, sillä kenen työ edsukunnassa on tehty, on se tosiaan tehty. Näissä korkeissa ikäluokissa viedään aina paikka nuoremmalta, jolle olisi tämä ponnahduslauta elintärkeä. Tätä pitäisi näiden ehdokkaiden miettiä, Voi olla, että se toimettomana olo kotona tuo raskusia, mutta mitään ei ole tehdä siltäosin.

Siksi hyvät äänestäjät, harkitkaa tarkkaan kenelle äänenne annatte. Minusta 40-luvulla syntyneiden paikka ei ole enään 2011-luvun eduskunnassa. Siellä tehdään, taikka ainakin pitäisi tehdä, tärkeitä päätöksiä, mihin maatamme viedään tästä eenpäin. Siksi Mauri Pekkarisenkin pitäisi se huomata. Siihen päätöksentekoon eivät mainitut “fossiilit” enään kelpaa ja valtaosalla olisi jo muistelmien kirjoittamisen aika. Muutoin voi käydä niin, että me lukijat emme tiedä, mitä kirjoittaja on aikoinaan tehnyt.

Rauno Jokiniemi
PL 1129601
Noormarkku

Suomi suossa, so what?
Kielemme kohtalo
Mikael Agricolan päiväksi ilmestyy Vesa Heikkisen ja Harri Mantilan tietoteos Kielemme kohtalo (Gaudeamus 2011). Kirja kokoaa yksiin kansiin ajankohtaista keskustelua ja tutkimustietoa suomen kielestä ja sen asemasta. Kielemme kohtalo on samalla kannanotto elävän kielen puolesta.

http://www.gaudeamus.fi/ajankohtaista/heikkinen-kielemme-kohtalo/#more-3778

Wednesday, March 30, 2011


2000
"Viikkoa tammikuisen kasvuennusteen nostamisen jälkeen JOT:n perustaja ja suurin omistaja Veikko Lesonen myi valtaosan omistamistaan JOT-osakkeista. Hän ansaitsi osakekaupoilla noin 820 miljoonaa markkaa."
http://www.nettisanomat.com/2000/04/20/JOT.htm

2001
Il Vangelo secondo Matteo, Pier Paolo Pasolini, 1964. Unelmoituja kuvia elokuvasta Evankeliumi Matteuksen mukaan.
http://www.nettisanomat.com/2001/04/12/matteuksenevankeliumi.htm
2002
Pääkirjoitus."
Seuraavana vuonna SDP ja Paavo Lipponen lupasivat puolittaa työttömyyden vaalikauden, neljän vuoden aikana."
http://www.nettisanomat.com/2002/04/25/pocahontas.htm
2003
USA ja liittolaiset ovat sallineet Irakin kansallisaarteiden ryöstön ja tuhoamisen. "Täsmäiskut" loppuneet.
http://www.nettisanomat.com/2003/04/17/etusivu.htm
2004
Vallan väärinkäyttöä. Kaksi esimerkkiä, kuinka Helsingin Sanomat käyttää valtaansa väärin. 1. Oma lehmä ojassa eli jääviys kirjoittaa Helsingin keskustan kaavoittamisesta. 2. Kuinka puolueiden kannatuslukugalluppien valheellisella, väärällä ja tarkoituksenmukaisella tulkinnalla nostetaan ja lyödään myötä- ja vastenmielistä poliitikkoa.

http://www.nettisanomat.com/2004/04/15/etusivu.htm
2005
Etiikka puoltaa vapautusta ylivoimaisista veloista. Jukka Kilpi.
http://www.nettisanomat.com/2005/04/16/etiikkavelkakilpi.html

2006
"Tuntuu hyvältä kun voi vaikuttaa".
"Keuruulaiset Milla-Maaria Hietanen ja Matleena Mikkonen ojensivat Tanja Karpelalle lähes 70 000 nimen adressin turvallisten ja opettavaisten lastenohjelmien puolesta."
http://www.nettisanomat.com/2006/04/19/etusivu.htm
2007
Kuva. Suomalaiset herrasmiehet Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen rojahtamassa sijoilleen Tarja Cronbergin vetäessä tuoliaan.
http://www.nettisanomat.com/2007/04/16/etusivu.html
2008
Thatcherin oppipoikia niin kotimaassaan kuin kuuliaisessa oppipoikamaassaan. Ajankohtaiset tapaukset Gordon Brown, Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen.
http://www.nettisanomat.com/2008/04/18/etusivu.htm
2009
Oikeusministeri Tuija Brax haastettava valtakunnanoikeuteen ministerivastuulain rikkomisesta, koska sähköisessä äänestyskokeilussa vaarannettiin ja ulkoistettiin vaalisalaisuus!
http://www.nettisanomat.com/2009/04/13/etusivu.html
#oikeusministeri20090413

2010
Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta.
http://www.nettisanomat.com/2010/04/18/etusivu.htm#konnakabinetti 2011
Kuvat. Sunnuntaina 2011-04-10 livenä, ainakin mielessä ...
http://www.nettisanomat.com/2011/04/16/etusivu.htm2007
Pääkirjoitus. Tapoja Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen!
Kaiken korskeuden keskellä ei tarvitse käyttäytyä moukkamaisesti naishenkilöä kohtaan. Vt. pääministerinkin pitäisi ymmärtää, että hän on hallitustunnustelujen vetäjä ja hänen edustamallaan puolueella on sittenkin vain neljäsosa eduskuntapaikoista.
Kohteliaisuutta korskeuden sijaan. Hyviä tapoja välinpitämättömyyden sijaan. Eikö viiskymppinen mies ole tällaista vielä oppinut?
Huomaavaisuus naisen istahtaessa ja tuolin vetäminen sopisi myös "Euroopan presidentiksi " itseään kutsuneelle mörrikälle. 2007


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogiPatong
Ravintola

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.
Nettisanomien kirjoituksia 1999-
  http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/etusivu.htm#nettisanomat20090818
Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!

"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.


Koko ohjelman nauhoitus luettavana tekstinä liitteessä!
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


 

KUVAVIIKKO 2011/04/16 - Cherbourgin sateenvarjot - Kuvia livenä, ainakin mielessä: Pariisi - Cherbourg - München - Lontoo - Tallinna (?) - Reykjavik - Lahti - Tartto. Sunnuntaina 2011-04-10 - Bisquit. Tosipaikan edessä - lauantai 16.04.2011 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista -
N:o 1270
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-04-16, nettiin 2011-04-16, linkkejä 2011-04-16,
Otsikkoon lisätty arkisto 2000- 2010-linkki 2011-04-25. Erillissivuna 2011-05-05.

 

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  

+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

Sivun alkuun!

 

 

2012-05-12: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


Nettisanomat-sivuston rinnakkaissivusto. Logo ja otsikko muutettu torstaina 21.01.2016.
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)