POISTOT (HO 19.11.2015)Linkki kaikilta sivuilta tänne! Tiistaista 2011-05-17 klo 20:16 alkaen.



Charlie Chaplin sunnuntaisin TV1:ssä!
The Kid - Chaplinin poika - 1921
torstaina 7. kesäkuuta 2001.
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Ilmoitukset
Joka torstai!


nettisanomat.com
etusivu 07.06.01.


uusin lehti

seuraava lehti
tämä lehti
edellinen lehti
vanhin lehti
kaikki lehdet-linkki
hakemisto
valokuvagalleria



ilmoitukset

urheilu

tv ja radio

kulttuuri

musiikki

asunto

ruoka

raha

2. kirjoitus

ajatus

säälinkki

tietolinkit

merkit

nettilinkit

netti

it

hanami

tapaa-miset

lukijoilta

info

ilmoitukset



Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!

Uimakoulut kutsuvat! Sinnikäs yksityisopetuskin kannattaa!

Koko kesän yksityisopetus!
Valitse opettaja: Aikuinen, jos et itse jaksa tai sinulle tulee jatkuvasti vilu, pyydä jotakin vanhempaa uimataitosta lasta ryhtymään uimaopettajaksi: Sinä vain vahdit ja osallistut tapahtumaan vaikka verkkarit päällä: Välillä yritä kuitenkin kastautua.

Totuta lapsi veteen. Hypelkää ja roiskikaa varovasti, jutun täytyy miellyttää!

Uintiopetusta: Lapsi kahlaa syvemmälle aluksi napaa ja myöhemmin kainaloita myöten ja sitten liikkuu AINA rantaanpäin: Aluksi kävellen ja pikku hiljaa liukuen: kädet ylös suorina pään yläpuolelle, tiukka ote peukalosta toisen käden sormilla ja hypähdys rantaan päin. Opettaja voi tukea mahan alta ja käsikellukkeetkin helpottavat pinnalla pysymistä. Tämä toistetaan ja toistetaan.

Tunnin lopussa pukeudutaan nopeasti lämpöisesti, märkä uima-asu pois ja sitten hiukan mutustellaan jätskiä ja limsaa tai mehua. Näin tehdään mieluummin joka päivä, mutta pakolla ei kannata lähteä uimakouluun. Välipäiviä saa pitää kunhan touhu on kuitenkin säännöllistä.

Tätä toistetaan koko kesä. Loppukesällä lapsi jo hiukan liukuu ja polskuttaa jaloillaan: UI HIUKAN, tosin vain hiukan.


Muista! Aikuinen on aina vastuussa lapsesta. Älä hukkaa hetkeksikään lasta silmistäsi.

Pertti Manninen


Käsivarsikellukkeet ovat hyvä apu uimaopetuksessa. Krokotiili ja uimalaudat sopivat potkuharjoitteluun. Uimarengas on parasta antaa jo uimataitoisen lapsen leikkeihin, koska se voi kipata, lähteä tuulessa karkuun, eikä siin uima-asento ole oikea.

Tämä juttu julkaistu vuosi sitten nettisanomat.com:issa 08.06.00.

 
"uimassa."
unelmoituja kuvia.
pertti manninen

"erika, sorsien sukua."


hyttysessä viimeisenä kesänä 2000.
anna-marin muistolle.
kettu.

Julkaistu Nettisanomissa torstaina 2001-06-07. Tekstiä suurennettu 1:llä.
http://www.nettisanomat.com/2001/06/07/etusivu.htm


Patong
Ravintola

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!


Linkki kaikilta sivuilta tänne! Tiistaista 2011-05-17 klo 20:16 alkaen.

Nettisanomat 2011 - Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan! - Uimakoulut kutsuvat! Sinnikäs yksityisopetuskin kannattaa! - Nettisanomat - Sanomanetti - 12.fi - toukokuu 2011 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista -
N:o - Bannerisivu5
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-05-17, nettiin 2011-04-17, linkkejä 2011-04-17,




Tämä banneri Sanomanetti-sivustossa 2011-05-04 klo 11.22 alkaen






http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011042813626192_uu.shtml

Tämä banneri Sanomanetti-sivustossa 2011-05-04 klo 11.22 alkaen

2011 - Syyton putkassa. Nyt raviohjastaja! - Vaalit 2011 – Köyhien asialla putkassa vaali-iltana. Puolueen puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Terttu Savola suljettiin selliin ääntenlaskun ollessa käynnissä! - Nettisanomat - Sanomanetti - 12.fi - huhtikuu 2011 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista -
N:o - Bannerisivu4
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-04-28, nettiin 2011-04-28, linkkejä 2011-04-28,

 


Linkki kaikilta sivuilta tänne! Sunnuntaista 2011-04-24 alkaen.


Patong
Ravintola

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Pitkäperjantai 2011-04-22 - N:o 1275
Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys
101 ilmoitusta Ilmoita ilmaiseksi!


"On aika vaihtaa valta"
Isonna!
Stubb merirosvojen vapauttamisesta: "Ei se sen kummempaa ole". Lue!
Kokoomus satsasi 45 000 euroa Palolaan
Keski-Suomessa ja sai enemmistön eduskuntaan Lue!


Köyhien asialla putkassa vaali-iltana. Puolueen puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Terttu Savola suljettiin selliin ääntenlaskun ollessa käynnissä! Lue!

Terttu Savolan mielipiteitä Ylen vaalitentissä torstaina 2011-03-24, reilusti ennen vaalipäivää. Tekstit seuraavan päivän tekstitetystä lähetyksestä. Ensimmäisen yhteisen kysymyksen esittää toimittaja Kirsi Skön.

Vaalilaki

Ydinvoima
Maahanmuutto
Kehitysapu
Velkakriisi - Euroopan unioni
Leikkaukset
Tulevista Ylen vaaliohjelmista kertovat Jan Andersson ja Kirsi Skön peräkanaa.
Terttu Savolan mielipiteitä Ylen vaalitentissä torstaina 2011-03-24, reilusti ennen vaalipäivää. Tekstit seuraavan päivän tekstitetystä lähetyksestä. Kuvat mobikameralla lähes kaiken tallentaen. Muistini mukaan puheenjohtaja Savola antaa kerjäläisellekin lantin, vaikka teksti onkin jäänyt pois. Pertti Manninen.
Köyhien asialla putkassa vaali-iltana. Puolueen puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Terttu Savola suljettiin selliin ääntenlaskun ollessa käynnissä! Lue!



Helsingin Sanomat. Mielipide. Torstai 2011-04-21.

Pitkäperjantai 2011-04-22

Helsingin Sanomat. Mielipide. Torstai 2011-04-21.

En häiriköinyt Musiikkitalossa

Helsingin Sanomat (kotimaa 18.4) kirjoitti: "Poliisi otti kiinni Terttu Savolan Musiikkitalolla häiriköinnistä".

Kyse oli hillitystä kysymyksestä Musiikkitalon ovella siitä, miksi pienpuolueita ei kutsuttu Ylen vaali-iltaan, kuten aikaisemmin. Ylen säännöissä on, että sen tulee ottaa tasapuolisesti huomioon kaikki puolueet, koska toiminta kustannetaan lupamaksuilla. Nyt sanottiin tilaa olevan vain eduskuntapuolueille. Mistä Yle tiesi ne ennen ääntenlaskentaa?

Olisin halunnut kysyä asiaa päättävässä asemassa olevalta yleläiseltä, mutta kaksi vartijaa tarttui kiinni ja vei ulos. He eivät lopettaneet ulkona vaan ilmoittivat, että en saa olla talon ulkoalueella ja raahasivat kadulle asti. Lääkärintodistuksessa on merkittynä syntyneet mustelmat. Eräs virkailija tilasi poliisin. Kerroin haluavani keskustella asiasta. Kysyin autoissa näkemiltäni poliiseilta, voinko lähteä heidän kanssaan selvittelemään asiaa. "Komissaari on kiireinen, mutta tulee varmasti, jos vain odottelen", samottiin.

Oli jo yli tunti kulunut ja liian kylmä, joten päätin kysyä poliisin tilanneelta mieheltä, jonka näin aulassa ikkunan läpi. mistä hän oli poliisin tilannut. Sain vasta toisen jalan oven sisäpuolelle, kun kimppuuni hyökkäsi kaksi vartijaa sisältä ja kaksi poliisia autosta, ja yksi odotti kauempana.

Poliisin pitelemänä marssin poliisiauton perälle. Luulin saavani selvitellä asiaa, mutta Kisahallin putkassa otettiin pois omaisuus ja minut pantiin selliin. Verensokerini heittelehti, mutta kellon soittoni takia luukusta kurkistanut poliisi kertoi, että mitään suuhun pantavaa ei anneta. Sain tietää, että joudun olemaan siellä kunnes vaali-ilta ääntenlaskentoiniin on lopussa. Pääsin vapaaksi noin kello 23.

Sillä lienee osuutta asiaan, että vuoden 2007 eduskuntavaalien tulosillassa paljastin vaalivilpin, jota kukaan ei voinut kieltää. Sitä riskiä ei votu ottaa toista kertaa.

Koko tapahtuma on videoitu. Poliisin ilmoituksen mukaan en saa mistään syytteitä.

Terttu Savola
Espoon kaupunginvaltuutettu
puheeenjohtaja, Köyhien asialla rp

Nettisanomat- ja Sanomanetti- perhe.

TOP 5.  Kävijätilastot maaliskuu 2011.

1. viikkosanomat.fi
55 116
2. nettisanomat.com
23 348
3. sanomanetti.fi
3 269
4. 12.fi
3 023
5. sanomatori.fi
1 494


TOP 5. Yhteensä
86 250 eri kävijää!


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999

(Sanomanetti -)

Vaalit 2011 – Köyhien asialla putkassa vaali-iltana. Puolueen puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Terttu Savola suljettiin selliin ääntenlaskun ollessa käynnissä! - Nettisanomat - Sanomanetti - 12.fi - huhtikuu 2011 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista -
N:o 3- Bannerisivu
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-04-24, nettiin 2011-04-24, linkkejä 2011-04-24,


Linkki kaikilta sivuilta tänne! Sunnuntaista 2011-04-24 alkaen.



Tämä banneri ja tekstit olivat sunnuntaihin 2011-04-24 klo 17:36:33n saakka tämän bannerisivun alussa.

Vaalit 2011 – Marginalisoidut

Demokratian kannalta mielipiteiden marginalisoiminen: unohtaminen, vähättely jne. on ongelma. Jos vielä syyllistytään aktiivisesti toimenpiteisiin, jotta mielipiteiden ja vaihtoehtoisten toimintamallien esilletulo halutaan estää, niin se on häpeällistä – demokratian kannalta.

Äänikynnys, jota vihreä oikeusministeri Tuija Brax on erityisen innokkaasti on ajanut isompien hallituskumppanien työrukkasena, ainakin, on tästä surullinen esimerkki. Kynnyksen voimaantuleminen vaatii uuden eduskunnan kahden kolmasosan hyväksymisen. Linkki.

Media kertoo hiukan silloin tällöin, mutta ei eduskunnan ulkopuolisten puolueiden ääntä ja mielipidettä paljon julkisuudessa näy. Ylessä ”kerran neljässä vuodessa” niin kuin eräs keskustelija ilmaisi Ylen vaalitentissä. Ylen Pressiklubi ohjelman juontaja Ruben Stiller oli pyytänyt Helsingin Sanomien toimittajaa ja osaston esimiestä Saska Saarikoskea katsomaan tätä pienpuolueiden vaalitenttiä. Kommentoidessaan tätä tenttiä Saarikoski kertoi jaksaneensa seurata sitä puoli tuntia ja sitten nukahtaneensa. Hän piti porukkaa kylähulluina. Muistini mukaan Voima-lehden toimitussihteeri yritti hienotunteisin sanakääntein oikaista tätä Saarikosken röyhkeyttä ja piti nimenomaan tärkeänä ja arvokkaana erilaisia mielipiteitä ja niiden esittämistä. Hän esimerkiksi arvosti SKP:n Yrjö Hakasen analyyttistä otetta asioihin, olkoonpa niistä sitten mitä mieltä tahansa. Saarikoskikin yritti sitten peräytyä ja piti ainakin Itsenäisyyspuolueen Antti Pesosta täysjärkisenä. Ylen Areenassa ohjelma lienee vielä hiukan aikaa nähtävissä.

Vielä äänikynnyksestä: Nykyisistä (ja sinne betonoiduista) eduskuntapuolueista SDP, Vasemmistoliitto ja Kristillisdemokraatit vastustavat sitä ja myös vaaliliittojen kieltämistäkin joka uuteen vaalilakiin sisältyy, jos se lopulta laiksi vahvistetaan. Vihreät ja Perussuomalaiset siis tämän lain muutoksen hyväksyneet, vaikka eivät itse olisi eduskuntaan aikoinaan päässeet, jos kynnys olisi ollut voimassa!

Nettisanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Maanantai 2011-04-11 klo 10:42.

Linkit:
Pitkä pääkirjoitus. Vaalilaki.
http://www.nettisanomat.com/2010/03/11/etusivu.htm

Suomalainen vaalilaki – Troijan betonihevonen.
http://viikkosanomat.fi/2011/02/24/suomalainen-vaalilaki-troijan-betonihevonen/





Isonna kuvat!

 

APU torstaina 2011-04-07.
Ajastin. Pienten ponnistus.
Vaalit. Puheenjohtajat kertovtat, kuinka pienpuolueet haastavat valtapuolueet eduskuntavaaleissa.




Kommunistinen Työväenpuolue, Hannu Harju - Suomen kommunistinen puolue, Yrjö Hakanen - Suomen Työväenpuolue, Juhani Tanski - Suomen Senioripuolue, Heikki Silván - Köyhien asialla, Terttu Savola - Piraattipuolue, Pasi Palmulehto - Muutos 2011, Jiri Keronen - Itsenäisyyspuolue, Antti Pesonen - Vapauspuolue, Kalevi Helo.
APU torstaina 2011-04-07.

Maanantaista 2011-04-11 alkaen. (Sanomanetti -)

Vaalit 2011 – Marginalisoidut - Nettisanomat - Sanomanetti - 12.fi - huhtikuu 2011 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista -
N:o 2 - Bannerisivu
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-04-11, nettiin 2011-04-11, linkkejä 2011-04-11,


Maanantaihin 2011-04-10 asti:

HUUTOKAUPPA MAINOSPAIKASTA
50 000 sivulla - 35 000 eri kävijää / kk - lähtöhinta 99 euroa


Mainosbanneri julkaistaan seuraavilla sivustoilla
nettisanomat.com,
n. 20 000 sivulla - 28 062 eri kävijää helmikuussa 2011
sanomanetti.fi,
n. 20 000 sivulla - 2 994 eri kävijää helmikuussa 2011
12.fi,
n. 10 000 sivulla - 2 776 eri kävijää helmikuussa 2011

Näiden sivustojen kaikki sivut ovat käytettävissä vuodesta 1999 alkaen, jotka Google ja muut hakukoneet indeksoivat. Valtaosa kävijöistä tulee tätä kautta näille sivuille.

Nettisanomissa kävijä aukaisi keskimäärin 4,5 sivua (125 235 sivua helmikuussa 2011)

Mainosbannerista on linkki Nettisanomien erityiselle sivulle, jonka asiakas saa kokonaan omaan käyttöönsä samaan hintaan ja josta on tarvittaessa linkit asiakkaan omille sivuille. Tässä massailmoituksessa suora linkki ei ole mahdollinen.

Mainoksen pitoaika sivuilla 04.04.2011 - 01.05.2011 (4 viikkoa).

Huutokauppa-aika 15.03.2011 - 31.03.2011.

Lähtöhinta 4 viikoksi on 99 euroa (+ alv).

Korotukset tai madallukset lähetetään osoitteeseen [email protected]
Muuttunut tilanne julkaistaan päivittäin.
Tarjoukset ovat sitovia.

Julkaisuehto: Nettisanomat pidättää oikeuden julkaista mainos mistä tahansa syystä.

Ilmoitusvastuu:
Ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä vastuu rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen.
Sivut ovat käytössä vähintään 99 % kyseisenä ajanjaksona, pienet tietokatkokset eivät siis oikeuta maksun palauttamiseen.

Maksuehdot: Mainos julkaistaan sen jälkeen kun summa on tullut Nettisanomien tilille.

Julkaisijan tiedot:
Nettis Nettisanomat
PL 5
41341 Laukaa
Y-tunnus 1758700-4

Yhteys henkilö:
Pertti Manninen
[email protected]


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.


Sivun otsikko: Huutokauppa tästä mainospaikasta- Nettisanomat - Sanomanetti - 12.fi - maaliskuu 2011
(2011-03-15 ja 2011-03-16)

(Sanomanetti 2011-05-04 asti):


 

2012-05-12: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


Nettisanomat-sivuston rinnakkaissivusto. Logo ja otsikko muutettu torstaina 21.01.2016.
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)